Goder afton mitt herrskap..

Har haft en superduperhelg..

Lämnade Nova i lördags vid 16 och åkte vidare upp till tågstationen. Fick ett ragg (utan att ragga) innan jag ens lämnat Bajsköping och sånt är ju alltid pepp.. :)

Åkte vidare till Stockholm och André mötte upp mig. Älskade goa André! Han hade köpt cider, så vi satte oss vid vattnet utanför slottet och snackade skit och drack cider.












Världens finaste och bästa Thailändare!! Hör ni det killar?!



När vi började frysa för mycket gick vi och käkade och efter det gick vi vidare till nästa. Jag kommer ju aldrig ihåg vad ställen heter så jag kommer kalla det för böghaket.. :) Skitmysigt ställe, var där förra gången när jag och André var ut, och alla där inne är gay. Förutom jag. Haha. Jag är bara smyggay.. ;)


Efter det drog vi ut till Zipper.. Anledningen varför jag kommer ihåg vad det hette var för att jag har googlat fram en vimmelbild där ifrån. Haha.. Och den kommer snart... Hade i alla fall sjukt kul. Det var fullsmockat med supersnygga, glada och dansande homos. Yeey! Älskar homosexuella folk (eller homofiler som min gamla mm säger.. HAHAHAHAHAHHA! A: -André och jag sov hos en kompis. MM: Jaha, är han också homofil? HAHAHAH!)






Det stängde klockan 15 och vi orkade inte dra vidare så vi gick och käkade på mc Donalds istället. Det är första gången i mitt liv som jag har haft nytta av att komma från Enköping.

Stod i kön som var ca 5 meter lång. Det tog ca 50 minuter. Jag skämtar inte. Helt galet. I alla fall. Framför mig stod 3 killar. Bredvid mig stod en kille. Killen som stod bredvid mig och jag börjar prata (han skulle beställa en veg. burgare, jag säger att jag är vegeterian. Killen frågar var jag har varit. Jag säger att jag inte vet. Jag frågar var han har varit. Han har varit i Uppsala. Jag säger att jag bor i Enköping. Så flyter samtalsämnet på.). Han tycker i alla fall jävla synd om mig för att jag är från Enköping, vilket jag håller med om. I ALLA FALL! När han har beställt så slår dom ihop en kö av någon anledning och killarna i kön bredvid hamnar före. Killen som varit i Uppsala säger:
-Hörrni, ni får faktiskt låta henne beställa före er. Det är synd om henne. Hon kommer från Enköping.
Killarna bredvid säger:
-Näää är det sant? Stackars dig är du från Enköping?
Jag nickar och ser ledsen ut. Dom fortsätter:
-Men klart du ska få beställa före då.
Killen i kassan säger:
-Är du från Enköping? Jag är från Bålsta.. 
HAHA. Så jag fick beställa före.. AAAAW!


Whatever.


Vi går till Centralen och upptäcker att vårat tåg inte går förns klockan 9.02. Klockan var halv 5.. Vi lägger oss för att sova vid flygbussarna. Blir väckt efter 10 minuter av en väktare som säger att ni får inte ligga ner och sova. Om ni ska sova får ni sitta upp.. WHATTAFACK? Jaha, för jag ser inga skyltar som säger det. HÄR PÅ CENTRALSTATIONEN I STOCKHOLM FÅR NI INTE LIGGA OCH SOVA. HÄR SITTER VI OCH SOVER MINSANN.. Jävla bög-väktare!!!


WHATEVER.


Vi är vakna i alla fall och André åker hem vid 9. Jag stannar kvar och åker ut till mormor och morfar och fikar och fixar iordning mig. Åker tillbaka in till stan vid 12, får åka samma ersättningsbuss (ngt fel på tuben) som han i gissa bajset-barnprogrammet som åkte fast eller inte åkte fast, jag vet inte, för kokainet där.. WÖÖÖHÖÖÖW! Såg även hon flummiga krullhåriga tanten i äntligen hemma. Eller vad det nu heter. Jag brukar ALDRIG se kändisar när jag är i Stockholm, även fast jag går förbi 1000...
Brorsan: "ser du hur många kändisar vi har gått förbi här inne på Spy Bar?" Amanda: "ööö, va, näee?"
WHATEVER! Spenderar i alla fall söndagen med Patrik, min nyfunne vän. Vi går runt lite i Stockholm, dricker en öl för att sen gå hem till hans nya lägenhet och spela X-box... Suuuupernice. Patrik! <3


Tack guys för en underbar helg.. <3 <3 <3


PS. Om någon råkar prata med min mormor så var jag och André ut och käkade, tog ett glas vin och sen sov vi hos en kompis.. Jag vill inte krossa hennes hjärta genom att berätta vilken oerhört dålig människa jag är som är ute och super och inte sover på 38 timmar.. Okey?!

Kommentarer
Postat av: Fia

..jag har också en thailändska vän.. Titiporn heter hon. HA! Så det så.. ;P

2011-10-03 @ 22:20:37
URL: http://familjenskoglund.blogg.se/
Postat av: Andre'

Skit fina bilder och vilken härlig dag :)

2011-10-03 @ 22:54:48
Postat av: Andre'

Du behöver dessutom aldrig ragga! Tack det var en kul helg, men nästa gång så om jag gå ut på en Lördag i sthlm då bli det inget sov stund i centralen stationen! Den photografen som togs bild på er var ju super het som fan och såg att ni togs lite på varandra. ( händerna ) Fan du borde satsa mer på honom.

2011-10-03 @ 23:02:52
Postat av: Juicy

Hahahahahahaahahahah! Dör litegrann. Jag ska ringa din mor

Or och berätta allt.

2011-10-06 @ 10:54:36
URL: http://josefinet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0