Morgon igen..

GOD morgon. Sitter (ligger) som vanligt i fotöljen i ett täcke och med en kopp kaffe. Mmm.....


Novas skitkoppor har blivit lite bättre i alla fall tror jag. Faktiskt. Jag kanske slänger ut en bild senare idag alternativt imorgon..

Nova har varit hemma i 2 veckor. Nova har ADHD. Novas mamma är dödssjuk och orkar inte göra ett skit. BRA kombo.. Jättebra!


Känns lite jobbigt att Nova har skitkopporna också nu när hon fyller år om 2 dagar.. :( Hon vill ju liksom ha kalas och fira men jag har svårt att tro att någon vill fira med henne.. :'( Well well vi får se....









Ja, eftersom jag bara är hemma och inte gör ett skit så har jag inget vettigt att skriva.



Bye!

Barnsnack..

Satt och pratade med mamma när det knackar på dörren. Jag går och öppnar.. Ingen där. Från vardagsrummet hörs ett barnskratt... Nova har lurat mig.. HAHAHA!

Ringde BVC i fredags angående Novas 2 små eventuella svinkoppor. BVCtanten säger: smörj med en kräm och om det blir värre över helgen så får du höra av dig.

Det blir värre och jag ringer på måndagen och lämnar ett meddelande och ber henne ringa. Hon ringer inte.
Igår var min telefon avstängd (3).
Nova ser för jävlig ut.. Jag gick in på 1177 och stockholms landsting bla bla vad det nu heter och kollar. Jag önskar att jag hade använt min hjärna istället för att lyssna på BVCtanten...... SJÄLVKLART ska man torka ut skiten. "tvätta med tvål och vatten flera gånger om dagen".. Nu blir det egenvård här hemma.... Man vill ju ogärna sätte ungen på antibiotika.
Och hade jag använt min hjärna så kanske jag hade spritat skiten innan det blev ett jättesår......




Annars händer det inte så mycket i mitt liv.. Blev tvingad (nästan.. Nej, nu ljög jag..) att börja spela Wordfeud. Men jag blir galen på skiten. Har spelat mot en kompis och det är väl okey att man kör då när man har tid. Man har 72 timmar på sig att göra ett drag om jag förstår det rätt...
MEN igår spelade jag mot en randomtjej. Hon gör typ 4 ord på 20 minuter och sen gör hon ingenting på 7 timmar (FATTAR NI? 7 TIMMAR?!).. VAD FAN! Jag vill göra allt på en gång. Ska man spela ett jävla spel i typ 4 veckor?? Helt sjukt!!!


NU VILL JAG BLI FRISK!!!!! Jag orkar inte vara sjuk..... :'(


Bye baby bye bye...



Mårrn!

Idag är jag sjuk och arg.. Vi får se om något av dom går över under dagen så ska jag försöka skriva ett mer intressant inlägg än detta..
So long!!

Little I..

Mycket har man ju fått höra i sitt liv av killkompisars flickvänner. Men den här tog fan priset! Helt klart den bästa ever!! Tack för den Hell!! :D Jag vet inte exakt hur det lät innan, men något i stil med:
Kompis:
-Hon är en vän, hon har både kille och barn.
Flickvän:
-"Hon borde tänka lite mer på familjen.."


Hahaha.. Ja, fy fan. Det borde jag. Inga vänner för mig inte.. Jag ska tänka på familjen istället.. Hahaha!


Just nu pågår en liten diskussion på facebook om Maria Montazami eller vad fan hon nu heter. Vill bara säga till några få andra där ute:
-GE INTE UPP! JAG TYCKER OCKSÅ ATT HON ÄR HELT JÄVLA SLUT I HUVUDET! NI ÄR INTE ENSAMMA, DET FINNS NÅGRA ANDRA PERSONER HÄR I VÄRLDEN SOM OCKSÅ AVSKYR HENNE! Som inte tycker att det är gulligt att vara 50 år och fatta ingenting! Som inte tycker att hon är gullig. Som inte tycker att hon är snygg. Som bara vill kasta ut tv'n från 20:e våningen, springa ner för alla trappor och hämta den igen, elda upp den, kasta ut den igen och hoppa på den 500 gånger när hon kommer på vingreklamen...


Nova är fortfarande sjuk. Jag med. Det suger. Blev skitförkyld typ igår... Suck. Hoppas jag inte får feber eller sånt skit, jag orkar inte det..


Bla bla bla bla............

Nova!

Nova stod nyss och skrek att "HJÄLP MIG DÅ, DU HAR JU SNOTT MINA KLÄÄÄÄDER" Vad fan skulle jag med hennes kläder till?

Igår åkte vi till André. Jag berättade för Nova att vi skulle dit och hon säger:
-Jaha.. Är det han som ser ut lite så här? (och så drog hon i ögonen, ni vet: mamma är kines, pappa är japan).

Sen diskuterade vi varför man hade sneögon i Thailand och varför vissa är svarta och andra är vita och vissa är bruna och andra inte. Ni fattar.
Nova säger:
-Så dom i Thailand ser ut så här?
Jag:
-Ja, dom flesta gör det.
Nova:
-Men.. Då måste ju han se suddigt hela tiden..

HAHAHAHAHAH!

Lördag morgon..

God morgon y'all!
Har sovit för jävla gott! Synd bara hur kvällarna slutar ibland..... :S

Idag hade jag tänkt att Madde skulle träffa mig, men hon sover ju fortfarande den late fan. MADDE?? VAKNA!! :)
Dusch och städ står också på listan. Fy fan vad skönt. Jag har tagit det lugnt i flera dagar nu. Fattar ni hur länge sen det var? Och jag får till och med vara hemma några timmar. NICE!

Mer spännande än så har jag inte att förtälja. Or do I? Mohaha.. Nej. Jag bara skoja.

Hejpa!

Att älska?

Sitter här och funderar lite på kvällskvisten...

Jag älskar dig! Vad fan är älska och när älskar man någon? Jag använder mig MYCKET av orden älska och hata.

Jag kan påstå att man älskar på olika sätt. Älska är något man får bestämma själv när man gör och i vilken grad.

Jag älskar Nova. Nova älskar jag över allt annat. Jag skulle göra vad som helst utan att tveka för henne. Allt hon gör och allt hon är älskar jag. Jag oroar mig för henne, jag kan till och med få ont i magen för vissa situationer. Jag skulle kunna sitta och rabbla upp allting här, men alla som har barn förstår vad jag menar. Älska sitt barn står över allt annat!
Jag älskar mina vänner. Jag har sjukt underbara vänner och jag älskar dom! Jag skulle göra nästan vad som helst för dom också. Mina vänner älskar jag på ett annat sätt.
Jag älskar mina syskon på ett annat sätt. Mina syskon är dom mest underbara i hela världen och jag skulle nästan göra vad som helst för dom också.
Jag älskar mina föräldrar, min släkt, min pojkvän (japp).

Men jag älskar också att äta, att resa, älskar Ouzo.

Om man älskar någon, kan man sluta med det då? Jag ser det lite som att om man älskar någon så är det ett commitment for life. Man slutar inte älska någon. Eller?
Sitt barn älskar man ju alltid, no matter what.
Men om min bror skulle döda någon jag älskar, skulle jag då sluta älska honom?
Om jag blev sjuk och fick börja äta genom en sond, skulle jag då sluta älska att äta?
Om jag gör slut med min pojkvän, kommer jag då sluta älska honom?
Kommer jag fortfarande älska Ouzo om 20 år?


Enligt wiktionary så är älska:

"älska

  1. tycka mycket bra om; känna kärlek (till)
    Jag älskar dig.
    Antonymer: hata "

Man känner alltså kärlek till någon.

Enligt Wikipedia: "Att visa kärlek mot något kallas att älska" ..

I så fall så skulle man kunna börja älska och sluta älska någon på en timme?

Precis som kärleken så är älska't svårt... I alla fall älska't på riktigt...

Vad är kärlek för Er?



Ps. Whats up med min blogg? Haha. Såg ju helknasigt ut.. Nåväl.. Har fixat till det nu... :)

God morgon Sverige..

Titta vad duktig jag är nu då. Två blogginlägg inom 24 timmar! Wohoo..

Min granne är underbar! Det är en tjej som jag inte har känt alls innan. Hon är superdupersnäll och gör mig sånna små tjänster som man blir superglad av.
Idag till exempel så hade jag glömt att köpa mjölk, hon kommer nedspringande med mjölken 5 minuter senare när hon ska ut med hunden.
När jag ställer mina sopor utanför dörren så tar hon med dom ut om hon går förbi.
Sånna grannar borde alla ha!!!! :)

Idag försov jag mig eftersom min mobil var tvärdöd. Så Nova får vara hemma idag igen... Hon har varit hemma sen i måndags..

Sen vill jag bara passa på att berömma mina UNDERBARA vänner! Ni är så fantastiska!!! Jag är så glad att jag har er och jag älskar er så himla mycket!! <3


Jag måste skärpa till mig!

Jag måste verkligen skärpa till mig!! Har varit URKASS på att uppdatera. I know. Men nu börjar saker och ting lugna ner sig (tror jag) och jag ska försöka bättra mig! OKEY? :)
Jag får väl börja berätta om Italien. Kommer utlämna mystiska mannen eftersom han inte vill vara med i min blogg. Vad fan är det med killar? :P YEAH YEAH whaaat evvaaah!

Allt i Italien är så himla stort och fint.
Jag trodde att Italien skulle vara: skitigt, gammalt, se ut typ som Grekland (torrt) med skrikande Italienare.
Italien var: rent, gammalt men sjuuukt fint (!), väldigt grönt med skrikande Italienare.. :P

Husen är helt fantastiska och jag antar att jag inte sett en bråkdel av det bästa. En klar favorit bland byggnaderna är ju kyrkan i Milano!



SÅ SJUKT FIN!!

Till och med garagen var byggda fint med lejonhuvuden och stengolv.. :)

Vi var i ett gammalt slott:



och där inne tittade vi bland annat på en hel del gamla instrument.



Vi var i en sjukt mysig park...




vi sprang runt i lite affärer och jag köpte absolut ingenting alls för jag tycker att gratis är gott och där inne var det INTE gratis........



Och nu vet jag inte om det var just här som vi var in, jag tror inte det. Mitt minne + mitt dåliga lokalsinne = ingen aning om någonting och jag skulle inte hitta någonstans om jag kom tillbaka dit idag.... Förutom tunnelbanan, men det kommer vi till sen...


Vi var i Milano till 23 på kvällen och strosade runt på gatorna



Och på natten tog vi nattåget (ofc, dagtåget på natten eller?) och åkte till Rom utan att betala. Haha. Nej, det var inte min fötjänst och det var en väldans upplevelse kan jag säga. Hahahaha...


Kom fram till Rom (Roma) på morgonen och kom till pappa lägenhet (B&B som vi bodde på den natten). Alla hotellupplevelser var  sjukt intressanta måste jag säga.
När vi kom till pappa lägenhet så frågade han om vi skulle ut igen. Vi bara eeeh jaaa.. När vi kom hem på kvällen för att duscha så frågade han igen, när jag stod i duschen, om vi skulle ut ikväll eller inte. Hahaha! Vi funderade på om han skulle bli sur när vi kom hem för sent på natten... :P Och på morgonen efter knackade han på dörren klockan 10. Jag öppnade inte. Han skulle antagligen fråga om vi ville ha frukost.. Hahahahahahah! Pappa! <3




El rum...




el utsikt...


I Roma såg vi en massa spännande saker som:

och






och anledningen till varför jag ser så jävla uppstoppad ut är för att jag hade en väska fylld med 1000 saker......

Sen åkte vi i alla fall ut och


UNDERBART efter allt gående i stan.. :)

Och på kvällen/natten var vi ut och käkade pasta och pizza (MMMM!) och tog typ samma vända igen tillbaka. Sjukt mysigt.
Jag ÄLSKAR Rom. Jag rekomenderar ALLA att åka dit. Helt fantastisk underbar stad!!!!!



Sista dagen (trodde vi) åkte vi tillbaka (gratis) till Milano med fintåget:


Kollade in en annan


Och käkade glass utanför


sittandes på en kant av


Sen bar det av till flygplatsen OCH jag missar skiten. SÅ tillbaka till Milano och går runt lite, käkar och försöker få tag på ett hotell (vilket verkade vara omöjligt).

Tillslut får vi ett rum på ett hotell. Eller. Den svettiga, tjocka Italienaren säger att han ska fixa ett rum till oss. Vi får nyckeln och går in. I rummet är det fullt med saker utspridda över HELA rummet. Vi tänker att vi måste ha fått fel nyckel. Går ner, ja- det var fel nyckel. Får en ny, går upp och då är det samma sak där. Det hänger några plagg på en krok och en dator står framme på skrivbordet. Den svettiga, feta hotellägaren berättar att det är en kille som har hyrt rummet men att han är iväg i en vecka och att vi kan sova där.
Vi skiter i det, för vi vill sova och ha ett rum, och börjar kolla garderoberna. Killen som bodde där har hängt allt i storlek och färgordning, jag skämtar inte. Han hade verkligen flyttat in där. hahaha. De största T-shirtsen längst ner och de mindre längst upp. I badrummet är det saker och massa datorprylar.
Hotellägaren hämtar sopsäckar och börjar hiva in snubbens grejer i säckarna. Han tar sakerna och går ut med dom OCH TAPPAR ALLT PÅ GOLVET! HAHAHAH. Vi dog lite. Okey, vi dog MYCKET och jag dog av skratt!!! Hahaahahha! xD

Sista dagen spenderar vi på en kyrkogård, mätta på godaste pizzan!




ÅÅÅ vad jag blir hungrig......... och nej, det är inte sallad. Det är ruccola.. :)

Slut på skitsnacket och över till det riktiga..
Bildfråga:

Vad är det här och hur uppkommer det? Svaret finner ni längst ner på sidan..


I Italien har jag:
*Ramlat utan att vara full.. Typiskt mig. Jag gick. Till stranden. Nerför en sten-stig eller vad man ska kalla det. En asfalterad stig (vem fan asfalterar en stig? Jo, utomlands så gör man tydligen det. Grekerna gör det med.) Sen vek sig liksom klackskon på en uppbuktning och jag STUPAR HEJDLÖST frammåt och glider säkert 150 meter (inte.. men säkert en halv meter) på knäna och händerna.
I den sekunden så önskade jag att jag hade haft Madde där. Hon hade skrattat och inte kunnat andas och jag hade kunnat skratta av mig det där. MM blir, som alla andra förutom Madde, jätterädd och tror typ att jag är död. Hahahahahah.... Nåväl...

*Omedvetet tvingat MM att köpa ett kort till mig för 10 euro (nedprutat från 20). Jag visste inte att man behövde betala dom där jävla låtsas-romarna som stod vid Colluseum. Tydligen visste han det. Och tydligen hade han sagt det till mig också. Och tydligen hade inte jag lyssnat. A men sorry. Typiskt mig igen.. Dom drog ju dit mig, vad skulle jag göra?! :P Här är kortet i alla fall.. :)


Jag har även tvingat MM att köpa rosor till mig.. Hahahahah! Ungefär så här lät det:
MM: Nu när vi kommer upp dit så ta inte emot något av någon, okey?
Jag: Nej jag ska inte...
*Kommer upp*
MM går iväg två meter för att kolla priset på vad målningar kostar. Det tar ca 10 sekunder. Fram till mig kommer en rosförsäljare och sträcker fram 3 rosor. Jag skakar på huvudet och kramphåller händerna under armarna. Han lägger rosorna på mig (PÅ RIKTIGT!) och tar min kamera och "för att ta kort" (hahaha). Jag kollar på Italienaren som har vänt sig om och ser på mig med besvikna ögon.. HAHAHAHAH! Gud, jag kan inte sluta skratta. Stackarn.. Så det var ju bara för honom att betala... HAHHAHA! Aaah. Han hade det inte lätt.... Och här kommer kortet på det:

Det sämsta kapet var väl ändå när vi skulle käka pizza och dricka cola och dom glömde bort pizzan och vi fick betala 14 euro för 2 stycken cola. Haha. 7 euro styck alltså. Helt galet...


Och nu ska vi tala om tunnelbanan.. Jag har faktiskt kort från tunnelbanan men jag har dom inte i min dator utan MM har dom.. Jag kanske slänger upp en bild sen någon dag... :)
Jag har aldrig åkt så mycket tunnelbana i hela mitt liv som jag gjorde i Milano. Helt galet. Vi åkte fram och tillbaka en miljard gånger.
I Sverige kommer tunnelbanan typ en gång var 5:e minut eller på kvällarna och nätterna kanske var 10:e, var 20:e minut. Right?
I Italien kommer tunnelbanan var 1 ½ minut.
I Sverige är det fullt i rusningstrafik.
I Italien är det fullt jämt, förutom sista tåget på kvällen.
I Sverige kommer tåget, öppnas, stängs försiktigt efter orden "se upp för dörrarna, dörrarna stängs".
I Italien kommer tåget i 120, gör en hastig inbromsning och stannar. Det spelar ingen roll hur mycket folk det är som ska in och ut, dörrarna är öppna i MAX 10 sekunder och sen klappar dom igen hårt SOM ATTAN! Fastnar man där så blir man platt, jag skämtar inte!
I Sverige ställer man sig upp för gamla, gravida och sjuka.
I Italien skiter man i det. Vi satt på tunnelbanan på kvällen, så det var inte så mycket folk. In kommer en gammal tant och en farbror och det finns bara en sittplats. Tanten får sitta och gubben kollar runt. Jag har inte hjärta att sitta kvar på mitt feta arlse, utan reser på mig och tittar på honom och nickar. Fram KUTAR en ung tjej och sätter sig. Italienaren kollar på mig, skakar på huvudet och säger:
-Du ser. Du skulle ha suttit kvar.
Jag svarar:
-Men jag tycker att man reser på sig för äldre, man gör inte sådär, det spelar ingen roll.
Tjejen som kutat fram och satt sig svarar, på svenska (ahaha):
-Jag hade sprungit så jag tänkte inte på det.
Hmm.. Bra.. Hon satt kvar hela resan........
I Sverige tror jag att tuben håller tiden.
I Italien så slutar nog tågförarna (heter det så?) när dom har kört klart sista sträckan, för det sista tåget som gick åkte alltid mycket fortare och dörrarna var inte öppna fullt lika länge som på dagen.. :)

Ord jag lärde mig (i ordning) (jag skriver dom som dom låter):
Graze milo (tack så mycket)
Prego (varsågod)
Metro (tunnelbana om jag förstod det rätt)
Trena (tåg)
Uscita tror jag (utgång)
Dolce (kaka)
Quanto costa? (vad kostar det?)
Sen kunde jag ju några innan också.
Bonjourno
Ciao
Jag har säkert glömt något.... As always.. Saker är som det ska.. :)

JA! Och nu tillbaka till bildfrågan!
Det är mina fötter efter att ha gått i ballerinaskorna i en dag.. Hahaha. JÄVLA skor. Jag hade världens skönaste högklackade med mig också.. Jag skulle ha gått i dom från början så hade jag sluppit den där skiten.. Så jag fick köpa flipflop.. Haha.
Alltså, kortet är taget sista dagen när jag har gått runt i Milano en hel dag utan att duscha fötterna. Och min lilltå syns inte.. xD
Men det var bara på´t igen när jag kom hem. Ner till Götet och klämma i fötterna i andra klackisar.. Men den historien får ni höra imorgon mina barn. Jag är sjukt hungrig och måste sova innan jag blir för hungrig och måste äta... :P

God dag på eder!

Jag orkar inte gå in på explorer så ni får helt enkelt leva med att jag inte gör några hopp mellan raderna. Någon som vet hur man löser det?
Igår blev jag pappa! :P Nej. Men Jenny fick en son tidigt på morgonen och allt gick bra!! :D <3
Idag är älskade Nova här till klockan 13. Sen sticker jag hem och sover, efter det kanske käkar och sen gör en tills vidare hemlig sak, för att efter det åka och jobba 21-07. :)
Imorgon är det skola typ hela dagen och sen på tisdag ÅKER VI! WOOP WOOP! :D :D :D Underbart är namnet! 2 dagar kvar!
Sen kommer jag ha 2 fullspäckade veckor. Fullspäckat av roliga saker. Som ni kanske kommer få se bilder på. Klart ni kommer! :)
Nej. Nu ska jag dra tänkte jag. Smell yah!

ibland..

Ibland så har jag mina ljusa stunder och uppdaterar bloggen.. :D
Och idag är en speciell dag! Jag ska bli mamma!! Eller i alla fall extra-mamma.. :P Jenny har åkt in på förlossningen. HOPPAS lillebror kommer idag!!!
Har inte hänt så mycket på senare tid. Går i skolan och det är fan mycket att göra...... Gjorde matteprov i torsdags och jag hoppas verkligen det gick bra (men det antar jag att det inte gjorde). Ska försöka göra prov i judendom också, som dom redan var klara med... Men jag menar, hur svårt kan det va? Fasen, alla religioner är ju typ samma och härstammar från samma också.
Om 4 dagar så sitter jag på planet på väg till Italien. AWESOME!!!!!! :D Lääängtar!
So long så länge.. :P

God dag!

Hej och sorry för den kassa uppdateringen.. Tänkte försöka ge er en förklaring. Jag är alltid upptagen. Kan låta töntigt.. Men jag har inte ens tid att prata i telefon..

Idag till exempel:

15.00 (söndag) -8.00: Jobba
8.00-8.30: Kaffe och skitsnack med arbetskamrat.
8.40-9.50: Fika med André <3
10.00: Hemma. Äter frukost och uppdaterar bloggen.

Kvar att göra idag:
* En massa läxor jag fick i fredags.
* Ta en snabbkaffe med Jenny.
* Lämna Novas hjälm på dagis.
* Försöka sova några timmar eftersom jag jobbar natt.
* Åka till skolan klockan 17.30 och prata med matteläraren.
* Svenska 18.00-20.00
* Börja jobba 21.15-7.15 och försöka hinna med att plugga lite om det nu skulle vara lugnt på jobbet (vilket det säkert inte kommer vara).

Och imorgon:
* Komma hem från jobbet 7.00.
* Sova.
* 10.30-16.00: Skola
* Försöka få Italiano att komma hit?

Har jag glömt något? Jag hade planerat att gå ut och ta en promenad med superdupersöta Shanti (stavning?) eftersom jag har längtat efter promenad med hund. Men när ska jag göra det tycker ni? Nej, jag får ringa Victoria och avboka.. :( Ut och springa var också planerat, men det kommer ju inte heller hinnas med...

Ja, så ni förstår. Mellan alla dessa små pauser (som till exempel cigarettpauser, gång till bil eller på affären) så försöker jag ringa till dom som har ringt. Jag försöker svara på dom smsen som folk har skickat.
Jag försöker kolla min facebook och svara på dom t ex när jag är hos Jenny och hon går in för att hämta något, eller eventuellt hoppa över ett samtal...


Ja. Så nu har ni förklaringen till varför jag inte bloggar så mycket.. OCH ännu ett värdelöst inlägg att läsa. :)

Hejpa!

..

Det har hänt en sak. Men det kommer jag inte berätta nu..
Jag är trött. Jag ska sova. kanske skriver senare idag, annars imorgon..
Hejpa!

RSS 2.0