Världens bästa mailkonversation..

Jag läste nyss upp den här mailkonversationen för en vän och han tyckte att jag skulle lägga upp den på min blogg. Den är helt fantastiskt rolig!!

Jag slänger upp kommentarer (från mig i efterhand) inom parantes.. :) Det ser säkert lite tokigt ut också, eftersom jag har kopierat från El Facebook.

Det är en snubbe som lägger till mig på facebook. Jag skriver och frågar vem han är efter några dagar...

Amanda Forsberg:

    • Vem är du? :)


snubbe:
    • svenska tjejer är verkligen för kalla o tröga, ja var i manchester för några veckor sedan o såg stjärnor som många i världen drömmer om att få se, o sen så får ja frågan om vem ja är, skaffa visat Premier League HD, sedan kan du lista ut vem jag är, Au Revoir Mrs Amanda Chakomako( Ta bort detta, this is a disgrace) Forsberg !

Amanda:

En självupptagen jävel med andra ord.. ;) 
Au revoir monseur S***!


Snubbe:

    • Sac Á Merde !

(betyder typ en påse skit, om jag förstår det rätt. Antagligen ett skällsord?)


Amanda:

    • Alltså jag irriterade mig verkligen på ditt svar och måste bara få ur mig detta, det räckte tydligen inte med att bara låta det passera..
      För det första: vad vet du om mig och att jag är kall och trög? Känner du mig? 
      För det andra så skiter jag fullständigt i vilka stjärnor du har träffat eller inte träffat. Menar du att du skulle vara bättre än andra för att du träffat folk som lyckats i livet? För jag träffar jävligt många som har lyckats och i så fall gör det ju mig för jävla bra. 
      För det tredje så är jag inte ett dugg intresserad av sport i någon form, så att skaffa viasat (som det heter, om vi inte talar om olika kanaler) bara för att ta reda på vem du är verkar, för mig, helt onödigt ( speciellt när du lika gärna kunde ha svarat på min fråga då jag gillar att prata med vänner, nya eller gamla).
      Chakomako är ett skämt mellan mig och min allra bästa vän som kommer från Kuwait. Du kanske inte förstår sånt, med tanke på att du hade en (!) vän på Facebook och med tanke på din tråkiga attityd inte kan ha många fler i verkligheten.. chakomako är kanske en fråga du skulle ställa till dig själv..
      So long!

  • (han hade en enda vän på fb när jag kollade vännerlistan)
    • Snubbe:

      en bästis från kuwait ?!
      vad skall behövas för att alla fina kvinnor i sverige ska uppfatta att islam är något man absolut måste undvika, kanske en till självmordsbomb mitt i stockholms central ?!
      du är en man inte kan vara sann med dig, tänk efter innan det är försent !




      Amanda: Wow. Hahahagahahah du borde verkligen bli lite mer allmännbildad. 
      Ja! Död åt muslimerna och norrmännen (för dom bombar ju också sig själva!)! 
      Har du läst Koranen? 
      Sverige är fullt av smygrasister och det skrämmer mig.
      Din sista mening förstod jag inte......



Snubbe:

nej tack, jag läser bibeln, islam handlar mera om att döda, medan å andra sidan bibeln är det mera kärlek som förekommer
jag tycker synd om sådana som dig som lämnar hela det svenska samhället för att hitta en tönt från kuwait, har världen verkligen blivit sådaär ?!
just unbelievable.


Amanda:

 

    • Hahaha, hur kan du veta om du inte vet något om religionen och inte har läst Koranen? Aaah, du kanske läser sanningsenliga Aftonbladet? 
      Tönt från Kuwait? Nej du, han är världens kärleksfullaste och goaste kille.
      Skönt att vår relation är ömsesidig, jag tycker synd om dig med.
      Antingen så är du en småfet 35plussare som lärt sig för lite i livet eller så är du en ung kille som inte vet någonting och ar sur för att de utländska killarna snor "era" tjejer (tacka fan för det. Runka bulle och ölspel är inte särskilt sexigt). Gissar dock på första alternativet.. 
      Jag gillar människor som är snälla och godhjärtade och som tillför mig något i livet, ras, ålder, sexuell läggning och kön är helt ointresserant.. du tillför mig ingenting förutom lite ilska (och jag antar att det. också ar ömsesidigt) så jag tycker vi ger oss nu.. ha ett bra inskränkt liv! Ciao!


Snubbe (och här kommer det bästa!!! Jag har fet-markerat det som jag tycker är helt underbart! Hahahahahaha):

    • du tror att gör rätt genom att umgås med sådana typer, men det gör du verkligen inte. jag sa inte att alla svenska killar är bra, men de flesta är betydligt bättre än utlänningar som kommer från länder där de inte sett något och helt plötsligt så kommer de hit och ser alla blondiner eller vad det nu är och börjar då helt enkelt umgås med de och lära de det islamska läran i det här fallet, du är en kvinna som lever i en grotta där du vill komma ut men inte kan, det är skillnad mellan om man tror att man gör rätt och om man verkligen gör det rätta, och förresten, jag har sagt au revoir för länge sedan, men din trögfattade hjärna verkade inte fånga det.
      Ha det bra, slyna !

Hahahahahahahah! Han är ju så jävla rolig!! Efterdet där mailet blockade han mig. Men det är klart, så dålig som jag är så vill man väl inte vara vän med mig heller. hahahahahahah! Jag dör varje gång som jag läser det!!!
Vilken jävla idiot!







Kvällsmys med mig själv.

God kväll. Jag har kvällsmys med mig själv. Inte ens online har man några vänner.. Då kan man passa på att skriva dagbok...

Chakomako? Som jag förstår inte ens stavas så. Shko mako. Är det korrekt stavning? Jag vet åtminstone hur det ser ut när man skrattar online på arabiska. Det ni! HA! Eller .
هاهاها
Lite som LoLoLo (kanske laughing out, laughing out, lauging out?)! OH, vilka stora bokstäver jag fick nu. Titta. Man får inte bara språklektion, utan även större bokstäver. Tack för det!

Jaha ja. Vad har då hänt idag (jag måste berätta det eftersom jag skriver dagbok online nu..):

*Skola med Madde. Eller Fitt-Madde om man nu vill kalla henne det.. Det vill inte jag!
*Bokat byta-däck-tid.
*Fikat med André.
*Gått hem.
*Fått awesome news!
*Pratat med Hjärtis.
*Hämtat unge.
*Gått till Jenny.
*Käkat middag där och hängt där hela kvällen.
*Kommit hem och nu FINALLY ligger jag i sängen.

Jag gör egentligen inte ett skit om dagarna. Inte något vettigt. Men ändå så är jag så stressad och upptagen. Puh! Jag borde verkligen... Göra något åt mitt liv...

Nej, slut på skitsnacket. Vet fortfarande inte varför ni läser!



ÅÅÅH!

Jag har ångest över hösten. BLÄÄÄ!

Jag orkar inte gå i skolan.
Jag orkar inte läsa matte B.
Jag orkar inte gå upp tidigt på morgonen.
Jag orkar inte jobba extra.
Jag orkar inte hålla på och tjafsa med studiebidrag.
Jag orkar inte praktisera.
Jag orkar inte med att det ska vara höst och kallt.
Jag orkar inte med att löven redan börjat falla från träden.
Jag orkar inte börja klä på mig och Nova tjocka kläder.
Jag orkar inte släpa ut vintergrejerna från förrådet.
Jag orkar inte ha ungen på dagis.
VAR TOG SOMMAREN VÄGEN? OCH MITT NATTJOBB? HALLÅÅÅÅ! JAG VILL HA SOMMAAAAAR!

Nej, jag funderar på om jag kanske skulle gå lite på soc. Några månader eller så. Vara lite mer ledig....


MEN som ett litet (stort) ljus i mörkret så har världens bästa M bjudit mig till Italien i tre dagar snart.. AWESOME! Åhh, ska bli superdupernajs!! Så glad för det!!!

Nu: Fitt-klä på sig tjocka kläder och skor, gå ner till dagis med ungen, åka till fitt-skolan med fitt-Madde (haha, nej jag bara skoja om Madde) och sen drar det väl igång. Suck..

Skjut mig i huvudet tack! Hej!

När jag gifter mig...

En liten tanke:
Många tjejer funderar ju på länge hur deras bröllop ska vara.

"Jag ska ha ett stort bröllop. Jag ska ha en brudklänning med 13 meter släp och slöja. Det ska vara ett vinterbröllop och det ska vara röda rosor och murgröna överallt. Minst 2000 gäster. 14 tärnor ska kasta rosblad framför mig.  Det ska vara förrätt, varmrätt, efterrätt, mellanrätt, mittemellanrätt, osv osv. Bröllopstårtan ska vara 20 våningar hög och i den ska det vara chockladnougatswischmarsipan"

eller

"Jag vill ha ett bröllop ute, på sommaren. Det ska vara litet och mysigt och vi ska ha live-musik. Jag ska ha en enkel klänning och en bukett av liljor. Mina två barn, Lisa och Mia, ska vara tärnor. Kanske 50 gäster"

I stort sett alla tjejer vet hur dom vill ha det om dom ska gifta sig. Själv skulle jag (OM jag nu gifter mig, det är fan inte säkert) vilja gifta mig på en strand utomlands. Jag ska ha en enkel vit klänning och det ska vara solnedgång. Kanske 2 kompisar ska vara med. Jag är en sån som vill smeta bröllopstårtan i ansiktet på den jag gifter mig med (jag kommer säkert göra det by accident).......

MEN VARFÖR TJEJER ÄR ALDRIG KILLARNA INRÄKNADE I VÅRA BRÖLLOP? Det är liksom inte så att man tänker "ååååh, min kille ska ha på sig det här och det här och han ska sjunga och göra det och det". Nej nej. Killen bryr vi oss inte om! Mer om tärnorna i sånt fall. Eller bröllopsfesten.... Haha.
Det är ju liksom killen vi gifter oss med, men han är varken viktig i planerna (det enda viktiga är att han kommer) eller har ett skit att säga till om....

En taxiresa.

Jag var ute i fredags. Men det är inte det jag ska berätta om. Ni vet ju hur jag är. Jag kan aldrig vara normal... Och inte folk runt omkring mig heller..

Jag stod på torget klockan ett på natten och sa hej då till en gammal vän. Jag hade liksom paxat en taxi men eftersom jag var seg på att säga hej då så höll ett par, en kille och en tjej, på att stjäla den från mig. Jag sa snabbt hej då och paret frågar om dom inte kunde följa med och eftersom det visar sig att vi ska till samma adress så går det utmärkt! Och tur var väl det.

In i taxin hoppar vi och taxigubben öppnar med att säga:
-Det är inte ofta man ser tjejer som du i den här stan.
Jag skrattar och frågar:
-Nehe?! Är det bra eller dåligt?
-Bra, säger han.

Jag pratar lite med dom som hade det bra bak i bilen och när vi börjar närma oss slutdestinationen så upprepar taxi-gubben, turk, typ 55+:
-var försiktig nu. Ta hand om dig.. Var försiktig nu när du går hem, man vet aldrig vad som kan hända.

Sen är det dags att betala. Killen och tjejen som jag åker med försöker pracka på mig hälften av pengarna för taxin, men jag vill inte ha det och dom hoppar ur taxin. Jag kollar om jag har lösa pengar i plånboken, vilket jag inte hade. Däremot hade jag fått saffran av mamma tidigare på kvällen som jag försöker betala med.. Det gick inte. Haha.
Betalar i alla fall och taxigubben säger:
-Jag skulle inte säga nej till att spendera natten med dig..
-Hahahaha, nej det är det inte många som skulle tacka nej till...... svarar jag.
-Ta hand om dig nu.
-Hehe, det samma.

En bit bort från taxin står paret. Dom hade stannat för att kolla så jag kom hem.
Haha. Va fan. Peddotaxichaufför.. Well well, alla komplimanger är välkomna.. :P

Jag tog mig säkert hem i alla fall, för den som undrar... :)

Jahapp!

Då har jag en ny blogg nu då som inte är lösenordsskyddad där jag kommer skriva mindre privata tankar och funderingar.. :)

Den får se ut så här tills jag känner mig redo för att hålla på med att ändra skiten.

Hejpa!

Välkommen till min nya blogg!

Jag har alltså ny blogg nu! Från mramandaforsberg.blogg.se till amandauppiarslet.blogg.se

Much better..

RSS 2.0